Deutsch           English           Русский           Česky           Български    
ZNAMBG.com
Коронавирус COVID-19 Situation update
БИВШ ИЗРАЕЛСКИ ГЕНЕРАЛ: ИЗВЪНЗЕМНИТЕ СЪЩЕСТВУВАТ

08.12.2020

Професор Хаим Ешед, пенсиониран 87-годишен генерал и бивш ръководител на израелската програма за космическа сигурност, заяви, че извънземните съществуват и Израел, и САЩ отдавна са в контакт с тях.

Ешед, който е ръководил израелската програма за космическа сигурност в продължение на почти 30 години и е трикратен носител на наградата за сигурност на Израел, в интервю за вестник Yediot Aharonot твърди, че съществува споразумение между извънземните и САЩ, което се пази в тайна, защото „човечеството не е готово“.

Според Ешед, извънземните са се съгласили на сътрудничество, защото искат да изследват и разберат "тъканта на Вселената". Това сътрудничество включва тайна подземна база на Марс, където се срещат американски и извънземни представители.

Не е ясно от колко време съществуват такива отношения, но Ешед настоява, че Тръмп е наясно с тях и че е бил "на ръба" да разкрие тяхното съществуване. Професорът твърди, че „галактическата федерация“ е спряла Тръмп да го направи, за да предотвратят масова истерия, тъй като смятат, че човечеството трябва да първо еволюира.

Хаим Ешед

Що се отнася до това защо е избрал да разкрие тази информация едва сега, Ешед обяснява, че академичният свят вече се е променил.

„Ако бях казал това, което казвам днес преди пет години, щях да бъда хоспитализиран“, казва Ешед в интервюто.

Той добавя, че "днес ситуацията е различна - няма какво да губя. Получих степени и награди, уважаван съм в университетите в чужбина, където тенденциите също се променят."

Дали Ешед казва истината или преклонната му възраст е размътила разсъдъка му, едва ли скоро ще разберем. Възможно е, това да е рекламен трик на професорът, за да популяризира най-новата си книга „Вселената отвъд хоризонта“ - разговори с професор Хаим Ешед, където той е дал и други подробности, като например как извънземните са предотвратили няколко ядрени апокалипсиса на Земята и „кога ще можем да посетим Мъжете в черно“.


 Ваньо Янков

 

 
 
 

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако не сте съгласни, научете повече   |